Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

put1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 04.06.2016. u 06:41

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a na vozače se apeluje da u zonama radova voze sporije i opreznije i poštuju signalizaciju. 

Na magistralnom putu Cetinje Budva na lokalitetu Obzovica-Brajići saobraćaj će biti zatvoren za vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta.

Na tom putu u mjestu Markovići saobraćaj će biti zatvoren od deset sati i 20 minuta do 12 sati i 20 minuta i od 14 sati i 20 minuta do 15 sati i 50 minuta.

Na magistralnom putu Podgorica - Cetinje u mjestu Meterizi saobraćaj će biti u prekidu za sve vrste vozila od deset do 15 sati zbog postavljanja asfalta.

Na putu Nikšić - Vilusi u mjestu Trubjela saobraćaj će biti obustavljan od devet do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Budva - Petrovac i raskrsnice Budva - Cetinje - Bečići postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na putu Cetinje - Njeguši režim saobraćaja zbog radova promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a prekidi su u vremenu od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Šavnik - Žabljak, na ulazu u Žabljak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u periodu od sedam do 17 sati, uz povremene prekide ne duže od deset minuta.

Zbog radova na putevima dionica Debeli brijeg - Kotor, dionica Krtolska raskrsnica - Petrovac, režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
Nikšićka policija je Osnovnom državnom tužilaštvu podnijela krivičnu prijavu protiv Lj.K. (47) zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo prevara u osiguranju.