AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

amscg
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 18.06.2016. u 08:35

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza AMSCG koji savjetuje vozače da budu oprezni na dionicama gdje se izvode radovi.

Na putu Nikšić – Vilusi, u mjestu Trubjela, saobraćaj će biti obustavljan od devet do 10 do 15 sati.

Magistralni put Cetinje – Budva, na lokalitetu Obzovica – Brajići, biće zbog asfaltiranja zatvoren za saobraćaj za sve vrste motornih vozila od deset do 12 i od 16 do 19 sati.

Na tom putu u mjestu Markovići saobraćaj će za sve vrste motornih vozila biti zatvoren za saobraćaj od deset sati i 20 do 12 sati i 20 minuta i od 16 do 19 sati.

Na putu Cetinje – Njeguši režim saobraćaja zbog radova promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a prekidi su u vremenu od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-2.1, lokalitet Rakonje, obilaznica Bijelo Polje, postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Šavnik – Žabljak, na ulazu u Žabljak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u periodu od sedam do 17 sati, uz povremene prekide ne duže od deset minuta.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nevladina organizacija “Sinergija novih krila“ na nikšićkom Trgu slobode organizovala je muzički program u sklopu humanitarne akcije „Svi po malo“ za izgradnju prvog centra za epilepsiju u Crnoj Gori.