Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

amscg
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 18.06.2016. u 08:35

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza AMSCG koji savjetuje vozače da budu oprezni na dionicama gdje se izvode radovi.

Na putu Nikšić - Vilusi, u mjestu Trubjela, saobraćaj će biti obustavljan od devet do 10 do 15 sati.

Magistralni put Cetinje - Budva, na lokalitetu Obzovica - Brajići, biće zbog asfaltiranja zatvoren za saobraćaj za sve vrste motornih vozila od deset do 12 i od 16 do 19 sati.

Na tom putu u mjestu Markovići saobraćaj će za sve vrste motornih vozila biti zatvoren za saobraćaj od deset sati i 20 do 12 sati i 20 minuta i od 16 do 19 sati.

Na putu Cetinje - Njeguši režim saobraćaja zbog radova promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a prekidi su u vremenu od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-2.1, lokalitet Rakonje, obilaznica Bijelo Polje, postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Šavnik - Žabljak, na ulazu u Žabljak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u periodu od sedam do 17 sati, uz povremene prekide ne duže od deset minuta.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
Nikšićka policija je Osnovnom državnom tužilaštvu podnijela krivičnu prijavu protiv Lj.K. (47) zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo prevara u osiguranju.