AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

amscg
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 05.08.2016. u 06:29

U Crnoj Gori jutros se saobraća u povoljnim uslovima, a prohodnost je dobra na svim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore AMSCG.

Učesnicima u saobraćaju savjetuje se poštovanje propisanih ograničenja i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje – Njeguši, zbog rekonstrukcije puta, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu R1 Cetinje-Njegusi – Trojica, na potezu od raskrsnice za Mirač do desete kanice, radiće se na mašinskom presvlačenju asfaltnog kolovoza u periodu od devet do 19 sati dolaziće do povremenih prekida saobracaja u trajanju do 30 minuta.

Od 17 do 22 sata, zabranjen je saobraćaj teretnim vozilima čija najveća dozvoljena masa prelazi sedam i po tona. 

Saobraćaj je zabranjen na djelovima magistralnih puteva Bioče – Kolašin – Mojkovac, Podgorica – Sotonići – Petrovac, granični prelaz Debeli brijeg – Herceg Novi – Kotor – Budva – Bar – granični prelaz Sukobin, Podgorica – Cetinje – Budva.

Zabrana se ne odnosi na vozila sa pravom prvenstva prolaza, vozila za održavanje puteva i ptt instalacija, za pomoć na putu, kao i za specijalna vozila za prevoz betona i asfaltne mase i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U Crnoj Gori sjutra će biti malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima i maksimalnom dnevnom temperaturom do 13 stepeni.
Policijski službenici Sektora za finansijsko obavještajne poslove i Sektora granične policije u saradnji sa službenicima Uprave prihoda i carina, sprovode zajedničke pojačane kontrole neprijavljenog prenosa gotovog novca i drugih dragocjenosti preko zakonskog limita za prijavu, a prilikom prelazaka putnika preko državne granice Crne Gore.