AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

amscg
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 05.08.2016. u 06:29

U Crnoj Gori jutros se saobraća u povoljnim uslovima, a prohodnost je dobra na svim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore AMSCG.

Učesnicima u saobraćaju savjetuje se poštovanje propisanih ograničenja i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje – Njeguši, zbog rekonstrukcije puta, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu R1 Cetinje-Njegusi – Trojica, na potezu od raskrsnice za Mirač do desete kanice, radiće se na mašinskom presvlačenju asfaltnog kolovoza u periodu od devet do 19 sati dolaziće do povremenih prekida saobracaja u trajanju do 30 minuta.

Od 17 do 22 sata, zabranjen je saobraćaj teretnim vozilima čija najveća dozvoljena masa prelazi sedam i po tona. 

Saobraćaj je zabranjen na djelovima magistralnih puteva Bioče – Kolašin – Mojkovac, Podgorica – Sotonići – Petrovac, granični prelaz Debeli brijeg – Herceg Novi – Kotor – Budva – Bar – granični prelaz Sukobin, Podgorica – Cetinje – Budva.

Zabrana se ne odnosi na vozila sa pravom prvenstva prolaza, vozila za održavanje puteva i ptt instalacija, za pomoć na putu, kao i za specijalna vozila za prevoz betona i asfaltne mase i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.
Nakon što je 2018. godine donacijom bubrega sugrađaninu Iliji Bulajiću spasila život, Nikšićanka Kristina Nina Vojinović odlučila je da to učini još jednom. Ovog puta odlučila je da donira dio jetre jedanaestogodišnjoj djevojčici sa kojom takođe nema rodbinskih veza.