AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

amscg
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 13.08.2016. u 07:22

U Crnoj Gori jutros se saobraća u povoljnim uslovima, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali vozače na opreznu vožnju prilagođenu vremenskim prilikama i stanju na putu.

Iz Auto moto saveza su podsjetili da je izmijenjen režim saobraćaja na dionicama na kojima se radi.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje – Njeguši, zbog rekonstrukcije puta, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Od 17 do 22 sata, zabranjen je saobraćaj teretnim vozilima čija najveća dozvoljena masa prelazi sedam i po tona.

Saobraćaj je zabranjen na djelovima magistralnih puteva Bioče – Kolašin – Mojkovac, Podgorica – Sotonići – Petrovac, granični prelaz Debeli brijeg – Herceg Novi – Kotor – Budva – Bar – granični prelaz Sukobin, Podgorica – Cetinje – Budva.

Zabrana se ne odnosi na vozila sa pravom prvenstva prolaza, vozila za održavanje puteva i ptt instalacija, za pomoć na putu, kao i za specijalna vozila za prevoz betona i asfaltne mase i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

Zbog održavanja manifestacije Riječka noć doći će do promjene režima saobraćaja na dionici Carev laz-Rijeka Crnojevića u periodu od 19 do 22 sata kretaće se putnička vozila samo u pravcu Rijeke Crnojevića, a od 22 sata do ponoći saobraćaj će biti u prekidu za sva vozila.

Na dionici Ulici – Rijeka Crnojevića od 19 do 22 sata saobraćaće autobusi, kombi i službena vozila samo u pravcu Rijeke Crnojevica, a od 22 sata do ponoći saobraćaj će biti zatvoren za sva vozila, osim za hitne slučajeve.

Od ponoći sva vozila će saobraćati u jednom smjeru ka magistrali Cetinje – Podgorica pravcem Rijeka Crnojevica – Ulici.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a u višim predjelima, mostovima i prilazima tunelima ima mjestimične poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
Povodom informacija koje su se jutros pojavile na društvenim mrežama da u studentskom domu hotela „Onogošt“ već dva dana ne radi grijanje, menadžment je saopštio da je kvar otklonjen sinoć u kasnim večernjim satima i da je u to vrijeme pušteno grijanje.