AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju, oprez duž klisura

amscg
  • Autor onogost.me
  • 21.10.2015. u 07:03

Povoljnije vremenske prilike i prestanak padavina doprinose boljoj prohodnosti puteva, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore AMSCG.Duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni.

Na magistralnom putu M-4 Lipci-Grahovo, u mjestu Donje Krivošije promijenjen je režim saobraćaja sa tri na dvije saobraćajne trake, a saobraćaj za sve vrste vozila biće obustavljen deset minuta u terminima od deset do 11 sati i od 15 do 16 sati zbog radova na kavanju kosine.

Na magistralnom putu Šćepan Polje-Plužine, zbog rekonstrukcije raskrsnice, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni i postavljena svjetlosna signalizacija.

Na magistralnom putu Mojkovac-Bijelo Polje, u mjestu Slijepač most, saobraća se jednom trakom naizmjenično, a saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Režim saobraćaja na regionalnom putu kroz Virpazar promijenjen je, zbog rekonstrukcije mosta u tom mjestu, a odobreno je i postavljanje privremene saobraćajne signalizacije.

Na magistralnom putu M-2, dionica Petrovac-Virpazar postavljen je montažni most za pješake, a vozila do sedam tona mogu koristiti alternativni put kroz naselja Boljevići, Limljani, Gluhi do i Novo naselje.

Zbog rekonstrukcije raskrsnice na magistralnom putu M-12, dionica Ribaraevine-Barski most, u Rakonjama je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednsmjerni, a postavljena je i svjetlosna signalizacija.

Usljed rekonstrujcije raskrsnice na magistralnom putu Podgorica-Ribarevine, u Mojkovcu je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni uz postavljenju semaforsku signalizaciju. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U Crnoj Gori sjutra će biti pretežno sunčano, a najviša dnevna temperatura vazduha iznosiće 14 stepeni.