Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

AMSCG: Putevi mokri i klizavi

mokri-putevi_1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 20.05.2016. u 07:47

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a ima i sitinijih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

AMSCG savjetuje vozača da voze strpljivije naročiti na putevima gdje se radi.

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na lokalitetima Obzovica i Brajići, saobraćaj će biti obustavljen od deset do 13 sati i od 16 do 19 sati.

U mjestu Markovići saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila, od deset sati i 20 minuta do 12 sati i 20 minuta.

Na magistralnom putu Podgorica – Cetinje, na lokalitetu Barutana, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Budva – Petrovac i rekonstrukcije raskrsnice Budva – Cetinje – Bečići saobraća se uz postavljenu semaforsku signalizacija.

Režim saobraćaja, zbog rekonstrukcije magistralnog puta Nikšić – Vilusi, u mjestu Trubjela promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni i biće obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12 i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu R-1, režim saobraćaja na dionici Cetinje – Njeguši biće, zbog rekonstrukcije puta, promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni. Saobraćaj će, za sve vrste vozila, biti prekinut od osam do 10 i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-4.1 na dionici Šavnik – Žabljak, lokalitet ulaz u Žabljak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, od sedam do 17 sati uz povremene prekide saobraćaja, ne duže od deset minuta.

Zbog minerskih radova na stopi mosta Moračica, auto puta Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo saobraćaj će biti obustavljen u trajanju ne dužem od 15 minuta od osam do deset sati i od 12 do 14 sati.

Zbog radova na tunelu Budoš, na magistralnom putu Nikšić – Danilovgrad, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 17 sati i od 22 sata do šest sati.

Zbog postavljanja zaštitnih mreža na regionalnom putu R-4 dionica Pljevlja – Đurđevića Tara, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Odliv stanovništa i loša putna infrastruktura najveći su problemi opštine Plužine, kazao je u emisiji „Mreža“ Televizije Crne Gore predsjednik te opštine Slobodan Delić.
Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković, sekretar Sekretarijata za kulturu sport, mlade i socijalno staranje Dejan Ivanović, kopredsjednica Ženskog kluba Skupštine opštine Nikšić Ksenija Milović i izvršna koordinatorka NVO ,,SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Nikšić“ Nataša Međedović, potpisali su Memorandum o razumijevanju i saradnji, sa ciljem unapređenja servisa za prevenciju, zaštitu, rehabilitaciju i reintegraciju žrtava rodno zasnovanog nasilja na nivou opštine Nikšić.