AMSCG: Putevi mokri i klizavi

mokri-putevi_1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 20.05.2016. u 07:47

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a ima i sitinijih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

AMSCG savjetuje vozača da voze strpljivije naročiti na putevima gdje se radi.

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na lokalitetima Obzovica i Brajići, saobraćaj će biti obustavljen od deset do 13 sati i od 16 do 19 sati.

U mjestu Markovići saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila, od deset sati i 20 minuta do 12 sati i 20 minuta.

Na magistralnom putu Podgorica – Cetinje, na lokalitetu Barutana, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Budva – Petrovac i rekonstrukcije raskrsnice Budva – Cetinje – Bečići saobraća se uz postavljenu semaforsku signalizacija.

Režim saobraćaja, zbog rekonstrukcije magistralnog puta Nikšić – Vilusi, u mjestu Trubjela promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni i biće obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12 i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu R-1, režim saobraćaja na dionici Cetinje – Njeguši biće, zbog rekonstrukcije puta, promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni. Saobraćaj će, za sve vrste vozila, biti prekinut od osam do 10 i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-4.1 na dionici Šavnik – Žabljak, lokalitet ulaz u Žabljak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, od sedam do 17 sati uz povremene prekide saobraćaja, ne duže od deset minuta.

Zbog minerskih radova na stopi mosta Moračica, auto puta Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo saobraćaj će biti obustavljen u trajanju ne dužem od 15 minuta od osam do deset sati i od 12 do 14 sati.

Zbog radova na tunelu Budoš, na magistralnom putu Nikšić – Danilovgrad, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 17 sati i od 22 sata do šest sati.

Zbog postavljanja zaštitnih mreža na regionalnom putu R-4 dionica Pljevlja – Đurđevića Tara, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U crnogorskom MUP-u od pet letjelica aviohelikopterske jedinice nijedna nije operativna. Postavlja se pitanje kako ići u akcije spašavanja koje zahtijevaju pomoć iz vazduha. Iz Vojske, koja raspolaže sa pet helikoptera, ističu da to nije njihov primarni zadatak ali da su u prethodne dvije godine imali dosta angažovanja zato što takvim zadacima druge institucije nijesu mogle da odgovore.
Ljetnje računanje vremena počinje večeras. U noći između subote i nedjelje kazaljke ćemo pomjeriti za sat unaprijed, odnosno sa 2:00 na 3:00 časa. Spavaćemo sat vremena manje, ali će dan biti duži.