Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

AMSCG: Putevi na sjeveru mokri

amscg1
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 28.10.2016. u 06:06

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oni su upozorili da su putevi u pojednim sjevernim predjelima mokri i klizavi.

Na regionalnom putu Crkvice - Vrulja saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati, zbog bušenja i miniranja.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje - Njeguši, zbog minerskih radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-18, dionica Šćepan Polje-Plužine, zbog istražnih radova u tunelima, saobraćaće se jednom trakom naizmjenično, od osam sati i 30 minuta do 17 sati i 30 minuta.

Saobraćaj će, zbog miniranja na stopi mosta Moračica, auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, biti obustavljen ne duže od 30 minuta od osam do deset i od 12 do 14 sati.

Na magistralnom putu M-2.3 Cetinje – Budva, lokalitet Markovići saobraćaj će povremeno biti obustavljen, ne duže od 15 minuta, za sve vrste vozila, kao i od devet do 17 sati zbog probnog opterećenja rekonstruisanih mostova.

Režim saobraćaja na magistralnom putu M-2.3 Cetinje - Budva na dionici Brajići - Lapčići promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog rekonstrukcije puta od sedam do 17 sati.

Zbog izgradnje pješačke staze uz magistralni put M-2 Risan - Perast, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2, dionica Tunel Lokve - Špiljani, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, zbog sanacije oštećenih dilatacionih spojnica na mostovima.

Na magistralnom putu M-2, dionica Poda - Berane privremeno je, zbog geotehničkih istraživanja u sklopu izrade glavnog projekta rekonstrukcije magistrale, odobrena promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.3, dionica Podgorica-Cetinje, lokalitet tunel Mekavac promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 17 sati.

Na regionalnom putu R-12 dionica Petrovići - Vraćenovići - Deleuša zbog rekonstrukcije puta saobraća se jednom trakom naizmjenično.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Jasenovom Polju, gdje se trenutno radi rekonstrukcija dijela magistralnog puta od Vidrovana, iz pravca Nikšića, ne postoji oznaka za skretanje ka Šavniku i Žabljaku. Tokom rekonstrukcije znakovi za raskrsnicu ka ove dvije opštine su uklonjeni i još uvijek nisu vraćeni.
Društvo mladih ekologa Nikšić (DMEN) tokom protekle sedmice realizovalo je praktičnu radionicu za osnovce o pravilima ponašanja biciklista u saobraćaju, pravilnom održavanju bicikla, kako samostalno otkloniti neke kvarove. Učili su i o pravilima vožnje u noćnim uslovima.