AMSCG: Putevi suvi, vidljivost dobra

amscg
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 01.05.2016. u 07:37

U Crnoj Gori danas se saobraća po pretežno suvim putevima, vidljivost je dobra, osim na pojedinim dionicama na sjeveru gdje ima magle, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore AMSCG.

Na putevima gdje su radovi u toku izmijenjen je režim saobraćaja i obavezno je poštovanje signalizacije.

Zbog praznika, danas neće biti potpunih obustava saobraćaja na putevima Podgorica-Cetinje, Cetinje-Budva, raskrsnica Budve-Cetinje-Bečići, Nikšić-Vilusi i Cetinje-Njeguši.

Radovi će biti nastavljeni sjutra.

Zbog izvođenja minerskih radova na stopi mosta Moračica autoputa Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen u trajanju ne dužem od 15 minuta, od osam do deset i od 12 do 14 sati.

Na magistralnom putu M-2 Mojkovac – Ribarevine, lokalitet Stevanovac, režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Zbog izvođenja radova na tunelu Budoš, na magistralnom putu Njikšić-Danilovgrad promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 17 i od 22 do šest sati.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U crnogorskom MUP-u od pet letjelica aviohelikopterske jedinice nijedna nije operativna. Postavlja se pitanje kako ići u akcije spašavanja koje zahtijevaju pomoć iz vazduha. Iz Vojske, koja raspolaže sa pet helikoptera, ističu da to nije njihov primarni zadatak ali da su u prethodne dvije godine imali dosta angažovanja zato što takvim zadacima druge institucije nijesu mogle da odgovore.
Ljetnje računanje vremena počinje večeras. U noći između subote i nedjelje kazaljke ćemo pomjeriti za sat unaprijed, odnosno sa 2:00 na 3:00 časa. Spavaćemo sat vremena manje, ali će dan biti duži.