AMSCG: Smanjena vidljivost po kotlinama i duž riječnih tokova

amscg
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 27.08.2016. u 07:35

Na crnogorskim putevima jutros su povoljni uslovi za vožnju, ali je vidljivost je smanjena po kotlinama i duž riječnih tokova, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Na regionalnom putu Crkvice – Vrulja saobraćaj će biti zatvoren od devet do 11 i od 13 do 15 sati, zbog bušenja i miniranja.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje – Njeguši, zbog minerskih radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Od 17 do 22 sata, zabranjen je saobraćaj teretnim vozilima čija najveća dozvoljena masa prelazi sedam i po tona. Saobraćaj je zabranjen na djelovima magistralnih puteva Bioče – Kolašin – Mojkovac, Podgorica – Sotonići – Petrovac, granični prelaz Debeli brijeg – Herceg Novi – Kotor – Budva – Bar – granični prelaz Sukobin, Podgorica – Cetinje – Budva.

Zabrana se ne odnosi na vozila sa pravom prvenstva prolaza, vozila za održavanje puteva i PTT instalacija, za pomoć na putu, kao i za specijalna vozila za prevoz betona i asfaltne mase i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

Na regionalnom putu R-3, dionica Pljevlja – Čemerno, saobraćaj će biti obustavljen od deset do 15 sati za sve vrste vozila, radi održavanja brdko-brzinske trke „Kup Pljevlja 2016“.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci