Bakić nova direktorica AEM-a

Ilustracija
 • Autor onogost.me
 • 13.12.2022. u 14:03
Nova direktorica Agencije za elektronske medije je Sunčica Bakić, saznaje Portal RTCG. Bakić je do sad bila pomoćnica direktora za monitoring u toj instituciji.

U trci za direktora agencije osim Bakić bili su Goran Vuković, Anastazija Perović, Nebojša Redžić.

Konkurs je zatvoren 5. decembra, a prijave je razmatrao Savjet AEM-a.

SAEM je sa tri podnosioca prijava na javni konkurs članovi SAEM obavio intrervjue.

“Odluka je donijeta nakon obavljenih razgovora i analize prijava na javni konkurs, sa posebnim osvrtom na vizije razvoja sektora audioviozuelnih medijskih usluga u Crnoj Gori”, navode iz AEM-a.

Bakić je u Agenciji za elektronske medije zaposlena od 2003. godine, prvo kao Savjetnica za finansije, a od 2017. godine obavlja funkciju pomoćnice direktora i rukovoditeljke Sektora za monitoring Agencije.

Mandat novoimenovane direktorice Sunčice Bakić je četiri godine.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.
  Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.