Bazar domaćih proizvoda danas na Trgu

Poster/TO Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 08.09.2023. u 08:26
Na Trgu slobode, danas u 12 časova, biće otvoren Bazar domaćih proizvoda, koji Turistička organizacija (TO) Nikšić u saradnji sa MFI Alter modus, organizuje po drug put.

Bazar će otvoriti predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević.

Iz TO najavljeno je učešće 40 izlagača.

U programu će učestvovati dječiji hor OŠ “Milija Nikčević”, likovna kolonija “AteljePut”, dječji animator Šanta Panta, a biće uprličen muzički program i nastup “Remake” benda.

Aktivnost je podržana u okviru projekta “Promovisanje ekonomske diversifikacije u ruralnim područjima jugoistočne  Evrope ( SEDRA II ) – izgradnja kapaciteta lanaca vrijednosti u poljoprivredi i ruralnom turizmu kroz promovisanje mogućnosti zapošljavanja”, koji sprovodi SWG u partnerstvu sa GIZ.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Centralna univerzitetska biblioteka (CUB) Univerziteta Crne Gore obilježiće i ove godine Nacionalni dan podizanja svijesti o bibliotekama, 5. oktobar, i to centralnim programom pod nazivom Biblioteke za studente koji će se održati u dvadeset narodnih biblioteka u Crnoj Gori, kao i organizacijom javne tribine pod nazivom Biblioteke u 21. vijeku: između nostalgije i evolucije.
  Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović uputiće danas svim parlamentarnim subjektima predlog "Platforme za Crnu Goru u EU", a čiji je primarni cilj vraćanje reformske i evropske agende u društveno-politički fokus, kao i zajedničko djelovanje na ubrzanju našeg evropskog puta, saopšteno je iz kabineta Predsjednika.