Bečić čestitao Dan opštine: Nikšić zaslužuje bolju sadašnjost i budućnost

demokrate
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 18.09.2016. u 06:42

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, čestitao je građankama i građanima Nikšića 18. septembar, Dan opštine Nikšić.

Bečić je u čestitki izrazio uvjerenje da Nikšić, kao grad sa slobodarskom istorijom i tradicijom, bogatom kulturom, nekada naprednom privredom, zaslužuje bolju i sadašnjost, ali i budućnost. 

 ’’Kao najveća crnogorska opština, sa ukupnim privrednim, društvenim, ljudskim potencijalima, „grad piva i čelika“ je oduvijek bio industrijska prijestonica i  pokretač razvoja cijele Crne Gore. Neophodno je odlučno, hrabro i brzo pristupiti rješavanju nagomilanih problema u Nikšiću, a u Demokratama ćete imati uvijek ljude spremne da se izbore i pronađu pravo rješenje, kako bi napredak nikšićke opštine, ali i poboljšanje uslova života Nikšićanki i Nikšićana bili neminovni’’, navodi se u čestitki predsjednika Demokrata. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Fond za zdravstveno osiguranje tokom prošle godine izdvojio je oko šest miliona eura za bolovanja, dok je izgubljeno oko million radnih dana. To su za CdM kazali iz Fonda za zdravstveno osiguranje. Najduže bolovanje, prema podacima iz informacionog sistema Fonda otpočelo je februara 2015. godine, koje sa manjim prekidima traje i dalje.
U gradskoj kapeli u Plužinama odnedavno se ne služi piće prilikom odavanja pošte preminulom. To je preporuka koju je donijela Skupština tog grada. Običaji na sahranama se mijenjaju vremenom, ali ono što zabrinjava je da se u pivskom kraju mnogo više umire nego rađa.