Besplatni dvogodišnji program engleskog jezika za učenike iz socijalno ugroženih porodica

access_program
ELTAM
  • Autor onogost.me
  • 15.10.2015. u 13:22

Udruženje nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM, objavljuje javni oglas za dobijanje stipendije za dvogodišnji program časova engleskog jezika pod nazivom English Access Microscholarship Program.

Access Program je namijenjen isključivo talentovanim učenicima osnovnih škola, uzrasta od 13 do 15 godina, iz socijalno ugroženih porodica iz Nikšića.

Oglas u kome se nalaze svi podaci koji se odnose na vrstu programa, kao i način prijave učenika možete preuzeti sa sajta www.eltam.me. 

Javni oglas se sprovodi uz podršku Ministarstva inostranih poslova Sjedinjenih američkih država i Američke ambasade u Podgorici, kao i podršku Ministarstva prosvjete Crne Gore. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U sklopu kontinuiranih i koordinisanih aktivnosti koje sprovode Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB), a u okviru svojih zakonskih ovlašćenja preduzete su mjere i radnje u cilju uskraćivanja boravka i zabrane ulaska za 28 stranih državljana.
Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da je Crna Gora evropski rekorder u zaplijeni cigareta. On je to danas kazao u prostorijama privatne firme "M Construction" gdje je spaljeno 3.048 paketa cigareta zaplijenjenih u Luci Bar.