Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Besplatno ljetovanje za 40 mališana iz Župe

ljetovanje_becici_zupa2019
Arhiva iz 2019.
  • Autor onogost.me
  • 31.07.2021. u 08:31

Mjesna zajednica Župa nikšićka i Centra za socijalni rad Nikšić nastavljaju saradnju, pa je 40 mališana iz ovog mjesta, uzrasta od sedam do 14 godina, danas poslato na sedmodnevno besplatno ljetovanje u odmaralište u Bečićima.

"Ovo je treća godina zaredom kad značajan broj djece ide na besplatno ljetovanje, a zahvalnost dugujemo direktoru Centra za socijalni rad Nenadu Mijuškoviću koji je imao sluha za apel mjesne zajednice da veći broj djece koristi ove benefite, što daje značajan doprinos u što boljoj socijalizaciji djece sa seoskih područja", kazao je predsjednik Savjeta MZ Župa, Radulović Dragoljub.

Poručuje da će MZ i u narednom periodu nastojati da realizuje aktivnosti koje će doprinijeti stvaranju što boljih uslova za najmlađu populaciju, jer, prema njegovim riječima, ulaganje u djecu je najisplativije ulaganje. 
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Tanja Mirković iz Hidrometeorološkog zavoda Crne Gore kazala je za TVCG da se u Crnoj Gori očekuje novi tropski talas od četvrtka. Od nedjelje se očekuje blagi pad, početkom sedmice malo svježije vrijeme, ali i dalje veoma toplo.
Nikšićka policija podnijela je krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u tom gradu, protiv pravnog lica iz Nikšića a ujedno i osnivača, izvršnog direktora i ovlašenog lica u tom pravnom licu M.M (38), zbog sumnje da je izvšio krivično djelo utaja poreza i doprinosa.
Od 5. do 7. jula džipadžije će 24. godinu zaredom, u organizaciji „Montenegro trophy“, krenuti u novu avanturu. Čeka ih staza duga oko 300 kilometara i prolazak kroz tri opštine – Nikšić, Cetinje i Bar.