Besplatno polumatursko veče za 39 učenika OŠ “Dušan Bojović”

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 03.06.2023. u 08:16
Savjet MZ Župa je i ove godine obezbijedio sredstva za besplatno matursko veče za 39 polumaturanta  OŠ "Dušan Bojović", saopšteno je iz Savjeta.

Ovo je jedna od aktivnosti MZ Župa koja je organizovana i predhodnih godina.

“Nedavno je za ove polumaturante organizovana besplatna ekskurzija, pa Savjet MZ Župa na ovaj skroman način želi da pošalje poruku da nijesmo zaboravili ni ovu generaciju, posebno kada se nalaze na jednoj od prvih životnih raskrsnica uz želju da ih na daljem životnom putu prati dobro zdravlje i sreća, a da nastoje da stiču što bolja znanja od koje bi naš zavičaj imao samo benefite.
Župska djeca su naše najveće bogatstvo, pa je ulaganje u njih je najbolje ulaganje”, naveo je predsjednik Savjeta Dragoljub Radulović.

On kažu da će nastojati i u narednom periodu da sprovode aktivnosti koje će za cilj imati da najmlađi u Župi budu prioritet, kako bi imali sve potrebne uslove za lijepo odrastanje.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
  U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.