Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

BIRAJMO NIKŠIĆKO: Predstavljamo vam gazdinstvo Perović (Video)

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 20.02.2024. u 08:22
U sokari Perovića, u Straševini, proizvode se razne vrste prirodnih sokova od voća i povrća.

Vlasnik Milorad Perović kaže da koriste sirovine isključivo sa njihovih zasada, voće se ne prska pesticidima, a sve u cilju da se dobije domaći i prirodni proizvod i to im, ocjenjuje, zasad, ide za rukom.

Kada se voće i povrće dopremi prođe kroz nekoliko faza proizvodnje, a na adrese kupaca isporučuju se sokovi bez dodataka sećera, vode, konzervansa.

Na gazdinstvu Perovića proizvodi se od 15 do 20 vrsta domaćih sokova.

Više informacija možete dobiti na na kontakt telefon gazdinstva Perović – 069 017 509 ili putem Fejsbuk stranice – Prirodni hladno cijeđeni sokovi.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  NVO "Bunte scena" protestovala je, sa grupom građana, ispred Nikšićkog pozorišta, zahtjevajući ostavku ili smjenu umjetničkog direktora te kulturne ustanove Janka Jelića zbog stavova iskazanih u saopštenju kojim obrazlaže odluku da se predstava "Izložene" ne uvrstiti u repertoar Nikšićkog pozorišta.
  Pojedini proizvođači ove godine prijavljuju veći broj grla za subvencije u stočarskoj proizvodnji nego što to pokazuje realno stanje, a grlo sa istim brojem ušnih markica pojavljuje se na dva gazdinstva, što je utvrđeno kontrolom kroz veterinarski informacioni sistem, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede.
  Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija će, na osnovu zaključka Vlade Crne Gore, formirati Međuresorsku radnu grupu koja će se baviti provjerom inostranih obrazovnih isprava na privatnim i javnim obrazovnim ustanovama u regionu.