Završena blokada kod tunela Budoš (FOTO)

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 15.12.2022. u 14:54
Saobraćaj na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, kod tunela Budoš, je, nakon dva i po sata, ponovo uspostavljen.

Grupa građana danas oko 12 časova blokirala je saobraćaj kod tunela Budoš.

Jedan od okupljenih Ilija Bojović kazao je da je došao da podrži skup sa Nikšićkim perjanicima i da je ta grupa građana izrevoltirana svim dešavanjima u državi. 

“Ovom potonuću Crne Gore, svega što je crnogorsko, ovim izdajama, protiv slugu tuđih država, protiv špijuna…. Nikšićki perjanici će podržati svaki patriotski skup koji se napravi da zaštiti svakog poštenog radnika, seljaka i Crnogorca. Nijesmo ovdje da štitimo uskopoličke interese, to je ono što preziremo i što nas je dovelo do ovoga”, kazao je Bojović.

On je kazao da sa današnjeg protesta traže poštovanje Ustava, stavljanje zabrane na potpisivanje ulaska u Otvoreni Balkan na minimum  pet godina.

“Otvaranje pitanja položaja pravoslavnih Crnogoraca, regulisanje državnih simbola, uvođenje nezavisne vanparlamentarne komisije radi kontrole procesa privatizacije, kao i rada svih državnih organa od januara 2006. do januara 2023. To je ono u čemu može da se pronađe svaki čestiti i pošteni građanin Crne Gore”, poručio je Bojović.

Protestu su prisustvovali odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) Boris Muratović i predsjednik nikšićkog DPS-a Zoran Vukićević.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci