Bojani Kostić Nagrada za najboljeg mladog novinara

img-c7569a277ee644cac78cf344fc86c741-v
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 24.01.2019. u 07:31

Povodom Dana novinara, juče su uručene nagrade najboljima u prošloj godini. Ovo laskavo priznanje, po odluci žirija Društva crnogorskih novinara, dobila je i naša sugrađanka Bojana Kostić iz Radio-televizije Nikšić.

Bojani je pripala Nagrada za najboljeg mladog novinara.

„Prvo zahvalnost ljudima koji su me predložili, a zatim žiriju koji je to podržao… Najveća zahvalnost mojim kolegama sa kojima radim, jer je priznanje rezultat zajedničkog, timskog rada, tako da je ovo nagrada Radija i TV Niksić i našeg Portala… Zadovoljstvo je biti dio tog kolektiva, a nagrada – najbolji mladi novinar ima posebnu vrijednost, ali i težinu jer dolazi od starijih i iskusnijih kolega“, kazala je Bojana za naš portal.

Slavica Milović iz Radio-televizije Nikšić dobila je Nagradu za doprinos razvoju crnogorskog novinarstva. Draganu Peroviću iz Nikšića pripala je godišnja nagrada za reportažu, dok je diploma za doprinos razvoju lokalne štampe pripala Novinama Nikšića.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Dok na skijaškim terenima Durmitora, još traje zimska sezona, na rijeci Tari minule sedmice počela je sezona splavarenja. Rani početak sezone i veliko interesovanje za ljeto, obećavaju uspješnu sezonu na Tari, kaže splavar Veljko Ostojić, ali i upozorava da je rijeka zatpana smećem i da se nešto mora hitno uraditi.
Tokom ljetnjih mjeseci se dešava da od Vodovoda kupujemo vodu koja se doprema cisternama u našu mjesnu zajednicu, ali to zna da bude dosta skupo zbog cijene prevoza, kazao je u emisiji "Mreža" na TVCG predsjednik Mjesne zajednice Vilusi, Vidak Šabanović.