Bombaš i dalje u bjekstvu, policija utvrdila njegov identitet

ova
  • Autor onogost.me
  • 04.12.2015. u 10:39

Nikšićka policija utvrdila je identitet osobe koja je sinoć oko 21h bacila ručnu bombu na Miška Radovića (39). Napadač je i dalje u bjekstvu, a u sinoćnjem bombaškom napadu nije bio sam, već je imao i pomagača sa kojim se dao u bijeg.

To je za portal Onogošt kazao Željko Nikolić koji se sa Radovićem, u trenutku napada, nalazio u mehaničarskoj radionici u Gornjem Polju, pored konobe Kvisko.

„Kad smo čuli škripu guma izašli smo ispred. U tom trenutku vidjeli smo osobu kako u našem prvacu baca bombu. Miško je usopio nekako da pritvori vrata od garaže kako bi se zaštitili od gelera. Bomba je pala pored Miškovog golfa i mislim da nas je to i spasilo“, kaže Nikolić i dodaje da je napadač bio u vozilu sa još jednom osobom koja je vozila auto, a nakon čega su se odvezlii u pravcu Vidrovana.

Tom prilikom Radović je lakše ranjen u nogu , a nakon noći poroveden na hirurškom odjeljenju  nikšićke bolnice jutros je pušten na kućno liječenje. 

Prilikom eksplozije oštećeno je nekoliko automobila parkiranih ispred radionice. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U sklopu kontinuiranih i koordinisanih aktivnosti koje sprovode Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB), a u okviru svojih zakonskih ovlašćenja preduzete su mjere i radnje u cilju uskraćivanja boravka i zabrane ulaska za 28 stranih državljana.
Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da je Crna Gora evropski rekorder u zaplijeni cigareta. On je to danas kazao u prostorijama privatne firme "M Construction" gdje je spaljeno 3.048 paketa cigareta zaplijenjenih u Luci Bar.