Brezna: OŠ „Bajo Pivljanin“ u novom ruhu dočekala đake

21476275_10209990928625452_117671677_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 08.09.2017. u 12:31

Kako bi spremni dočekali početak nove školske godine, ali i kako bi boravak učenicima i zaposlenima bio što prijatniji, u OŠ "Bajo Pivljanin" u Donjim Breznima u toku ljeta rekonstruisano je više prostorija.

“Radilo se na uređenju hola škole i učionica na prizemlju, gletovanje, bavaliranje i krečenje zidova, za koje su sredstva obezbijedili  HE Piva i Firma „Fidija” na čemu im neizmjerno zahvaljujemo i napominjemo da su uvijek pomagali i pomažu našu školu. Zamijenjena su i ulazna vrata na školi za koja je sredstva obezbijedila opština Plužine. Takođe je zamijenjen svjetlarnik na stepeništu od PVC bravarije koji je donirala firma „Peja Plast“ iz  Nikšića”, istakao je v.d. direktor škole Veselin Šobić.

Prema njegovim riječima, popravljen je i limeni krovni pokrivač za koji je, kao i za nabavku četiri peći na drva, sredstva obezbijedilo Ministarstvo prosvjete.

“Udžbenike svim osnovcima, odnosno, za njih 14, donirala je kao i svake godine opština Plužine sa kojom imamo izuzetno dobru saradnju i uvijek izađu u susret našim zahtjevima. Firma „Grmeč“ iz Niksića donirala je aparat za pijaću vodu tako da su sada uslovi za rad u školi mnogo prijatniji i znatno poboljšani”, zaključio je Šobić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati više djelova naše opštine.
Profesionalno i odgovorno novinarstvo je javni interes i jedini cilj Ministarstva kulture i medija (MKM) je da se dođe do zakonskih rješenja kojima će se to postići i ispuniti međunorodne preuzete obaveze u oblastima slobode i izražavanja. To je poručeno na okruglim stolovima povodom predstavljanja nacrta seta medijskih zakona.