Četvrti protest “Ima nas” u utorak

Ima nas
 • Autor onogost.me
 • 14.12.2022. u 22:54
Novi protest pokreta "Ima nas" biće održan u utorak u 19 sati, ispred platoa Skupštine Crne Gore, saopšteno je iz Organizacionog odbora Pokreta.

“U situaciji u kojoj se danas nalazi Crna Gora, a za koju su najviše zaslužne sluge rusko-srpske ekspoziture u našoj državi, koji rušenjem njenih ustavnih temelja, njene nezavisnosti, suverenosti, svakim danom sve više udaljavaju od njenog evropskog puta, naša dužnost je da stanemo na kraj tim stramputicama i pomognemo joj da izađe na pravi evroatlanstski kolosjek”, saopštili su organizatori.

Kazali su da su ispred Skupštine Crne Gore krenuli najveći skupovi u modernoj istoriji Crne Gore.

“Sa tog istog mjesta ćemo svi zajedno da opet pošaljemo glasno i jasno poruku da Crna Gora IMA NAS i da će nas uvijek biti”, navode iz Organizacionog odbora.

Poručuju da je Pokret “Ima nas” odlučan u namjeri da istraje u odbrani institucija sve do ispunjavanja zahtjeva koje su istakli, a koji u potpunosti korespondiraju sa stavovima crnogorskih evropskih partnera.

“Svi dosadašnji protesti su pokazali snagu građanske Crne Gore i jasnu poruku građanki i građana Vladi koja je u v.d. stanju i tehhničkom premijeru da je ovo tek početak borbe za očuvanje tekovina Crne Gore i stvaranja savremenog i modernog društva”, piše u saopštenju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci