Čitaoci šalju: Drvo kod Brezovačkog mosta opasnost po vozače

13644261_10206706548317997_2086414607_n
Čitalac portala Onogošt
  • Autor onogost.me
  • 09.07.2016. u 08:53

Čitateljka portala Onogošt našoj redakciji poslala je fotografiju drveta koje se nalazi pored magistrale u Gornjem polju, kod Brezovačkog mosta, apelujući na nadležene da hitno reaguju pošto smatra da stablo predstavlja opasnost za sve učesnike u saobraćaju.

„ Svakodnevno prolazim kroz mjesto Brezovik i gledam drvo koje se nakrivilo i samo što nije palo, a sa njega svakodnevno otpadaju grane“, kazala je ona. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Centralna univerzitetska biblioteka (CUB) Univerziteta Crne Gore obilježiće i ove godine Nacionalni dan podizanja svijesti o bibliotekama, 5. oktobar, i to centralnim programom pod nazivom Biblioteke za studente koji će se održati u dvadeset narodnih biblioteka u Crnoj Gori, kao i organizacijom javne tribine pod nazivom Biblioteke u 21. vijeku: između nostalgije i evolucije.
Na zadovoljstvo brojnih učesnika iz Crne Gore i regiona uspješno je okončan još jedan jesenji Džip reli Montenegro trophy, a riječ je o turističko-sportskoj manifestaciji koja živi od 1999.godine s ciljem da promoviše malo poznate, a najljepše predjele Crne Gore, pogotovo na sjeveru.