CKM raspisuje nagradni konkurs povodom proslave decenije nezavisnosti Crne Gore

konkurs
  • Autor onogost.me
  • 18.11.2015. u 14:43

Kako navode u Crnogorskoj kulturnoj mreži, cilj konkursa je da se povodom proslave decenije nezavisnosti Crne Gore, na što bolji i kvalitetniji način predstavi ovaj veliki jubilej. 

„Zadatak konkursa je izrada idejno-grafičkog rješenja vizuelnog identiteta proslave jubileja, koji osim predloženog vizuala treba da sadrži i i obavezni tekst: PROSLAVA DECENIJE NEZAVISNOSTI CRNE GORE“, stoji u sadržaju konkursa, uz napomenu da pri njegovoj izradi treba koristiti boje sa crnogorske zastave – crvenu i zlatnu (ili adekvatnu  CMYK I RGB zamjenu).

Konkursni elaborat treba da sadrži:

Znak/logotip u boji (CMYK I RGB ) i crno-bijelo (u pozitivu i negativu)
Primjenu vizuala za bilbord, plakat, zastavu i druge outdoor banere
Primjenu vizuala na bedževima i trakicama za akreditacije
Primjenu vizuala za elektronske medije (web banner, TV telop, mobil app) društvene mreže Facebook, Twitter, Instagram i Google Ads.
Tekstualno obrazloženje idejnog rješenja

Konkursni elaborat treba biti odštampan na A4 formatu i predat, u PDF-u, na CD-u. U gornjem desnom uglu treba biti potpisan šifrom autora. Šifra je sastavljena od slovnih i brojčanih karaktera. U posebno zatvorenoj koverti dostaviti podatke o autoru (telefon, mail, adresa) i izjavu o orginalnosti.

Pravo učešća imaju svi državljani Crne Gore i pravna lica registrovana u Crnoj Gori. Obavezno je dostaviti dokaz o crnogorskom državljanstvu ili dostaviti izvod iz Centralnog registra privrednih subjekata za pravna lica.

CKM i Uprav za malde i sport dodijeliće tri nagrade za autore najboljih rješenja. Za najbolji rad 700 eura, druga nagrada je 200 eura, a treća 100 eura.

Dokumentacija se predaje na adresu Crnogorska kulturna mreža, Karađorđeva 17, 81 400 Nikšić. Kontak osoba je Marko Đoković, Marketing menadžer CKM, tel 040 212 090; 067 230 989 i na mail: [email protected] .

Rok za predaju radova je 18. decembar tekuće godine. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U Crnoj Gori sjutra će biti malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima i maksimalnom dnevnom temperaturom do 13 stepeni.
Policijski službenici Sektora za finansijsko obavještajne poslove i Sektora granične policije u saradnji sa službenicima Uprave prihoda i carina, sprovode zajedničke pojačane kontrole neprijavljenog prenosa gotovog novca i drugih dragocjenosti preko zakonskog limita za prijavu, a prilikom prelazaka putnika preko državne granice Crne Gore.