Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

CKM raspisuje nagradni konkurs povodom proslave decenije nezavisnosti Crne Gore

konkurs
  • Autor onogost.me
  • 18.11.2015. u 14:43

Kako navode u Crnogorskoj kulturnoj mreži, cilj konkursa je da se povodom proslave decenije nezavisnosti Crne Gore, na što bolji i kvalitetniji način predstavi ovaj veliki jubilej. 

„Zadatak konkursa je izrada idejno-grafičkog rješenja vizuelnog identiteta proslave jubileja, koji osim predloženog vizuala treba da sadrži i i obavezni tekst: PROSLAVA DECENIJE NEZAVISNOSTI CRNE GORE“, stoji u sadržaju konkursa, uz napomenu da pri njegovoj izradi treba koristiti boje sa crnogorske zastave – crvenu i zlatnu (ili adekvatnu  CMYK I RGB zamjenu).

Konkursni elaborat treba da sadrži:

Znak/logotip u boji (CMYK I RGB ) i crno-bijelo (u pozitivu i negativu)
Primjenu vizuala za bilbord, plakat, zastavu i druge outdoor banere
Primjenu vizuala na bedževima i trakicama za akreditacije
Primjenu vizuala za elektronske medije (web banner, TV telop, mobil app) društvene mreže Facebook, Twitter, Instagram i Google Ads.
Tekstualno obrazloženje idejnog rješenja

Konkursni elaborat treba biti odštampan na A4 formatu i predat, u PDF-u, na CD-u. U gornjem desnom uglu treba biti potpisan šifrom autora. Šifra je sastavljena od slovnih i brojčanih karaktera. U posebno zatvorenoj koverti dostaviti podatke o autoru (telefon, mail, adresa) i izjavu o orginalnosti.

Pravo učešća imaju svi državljani Crne Gore i pravna lica registrovana u Crnoj Gori. Obavezno je dostaviti dokaz o crnogorskom državljanstvu ili dostaviti izvod iz Centralnog registra privrednih subjekata za pravna lica.

CKM i Uprav za malde i sport dodijeliće tri nagrade za autore najboljih rješenja. Za najbolji rad 700 eura, druga nagrada je 200 eura, a treća 100 eura.

Dokumentacija se predaje na adresu Crnogorska kulturna mreža, Karađorđeva 17, 81 400 Nikšić. Kontak osoba je Marko Đoković, Marketing menadžer CKM, tel 040 212 090; 067 230 989 i na mail: [email protected] .

Rok za predaju radova je 18. decembar tekuće godine. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je juče predmet povodom nedavne izjave predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, da će “s onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima” - saznaju nezvanično “Vijesti”.
Od premijera Milojka Spajića i predstavnika više partija brojne reakcije na govor predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića. On je, kako prenose mediji, prilikom obilježavanja 166 godina od bitke na Grahovcu, kazao da će sa onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima.