“Da koračamo putem bratske ljubavi i sloge”

SO Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 24.12.2022. u 17:48
Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković čestitao je Badnji dan i katolički Božić nadbiskupu barskom monsinjoru Roku Đonlešaju, biskupu kotorskom monsinjoru Ivanu Štironji, sveštenstvu i svim vjernicima koji ovaj praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

“Želim da vam ovi blagi dani donesu mir i radost, te da se opet, proslavljajući Hristovo rođenje, podsjetimo da samo zajednički, u slozi i ljubavi možemo pronaći put ka boljem sjutra, u kojem će se sve naše različitosti sagledavati kao neprocjenjivo bogatstvo našeg društva. Uz uvjerenje, da ćemo očuvati multikonfesionalni i multikulturalni sklad u našem gradu i državi, te nastaviti da koračamo putem bratske ljubavi i sloge, još jedanput vam čestitam nastupajuće praznike”, poručio je Vuković.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.
  Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.