„Dan otovrenih vrata“ na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje

d
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 17.06.2016. u 10:55

Nikšićki Fakultet za sport i fizičko vaspitanje organizovao je “Dan otvorenih vrata” kako bi svršene studente upoznao sa mogućnotima za studiranje koje pruža ta visokoškolska institucija.

Bife fakulteta danas je pretvoren je u informativni kutak gdje su budući studenti imali priliku da se upoznaju sa postojećim smjerovima, o uslovima polaganja prijemnog ispita, ali i samim studijama.

Na Fakultetu za sport, koji je nedavno proslavio osam godina odo osnivanja, postoje tri studijska programa: fizička kultura, obrazovanje sportskih trenera i sportskih novinara. Pored toga postoje i specijalističke studije, sport i fitness i sportski menadžment, magistarske – fizičko vaspitanje djece i doktorske – fizička kultura.

Kako je kazao je mr Rajko Milašinović, cilj im je bio da svim zaintetesovanim studentima približie taj fakultet, upoznaju ih sa uslovima polaganja prijemnog ispita, sa nastavnim planovima i programima,te pogodnostima koje studiranje na ovom fakultetu nudi. Asistenti će sa svakim zainteresovanim kandidatom razgovarati i odgovoriti na sva njihova pitanja”,

Budućim studentima podijeljeni su informatori o uslovima polaganja prijemnog ispita, kao i flajeri i vodič kroz studije Fakulteta za sport, a emitovan je i film o fakultetu.

Na osnovnim, postdiplomskim i doktorskim studijama trenutno studira oko 500 studenata.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nikšićkoj policiji je 3. decembra u 11.25 časova prijavljeno od strane Medicinskog centra Nikšić, da je u njihove prostorije pristupilo maloljetno lice u prisustvu roditelja, sa povredama iz nasilja.