“Dani drenjina” počinju u nedjelju

drenje
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 28.09.2018. u 08:05

Tradicionalna manifestacija "Dani drenjina" biće 11. put po redu organizovana u nedjelju, 30. septembra na platou ispred Robne kuće.

Tom prilikom biće istaknuti domaći proizvodi na tridesetak štandova, a tokom manifestacije će biti izabrana tri najljepša štanda, a vlasnicima će biti uručene nagrade.

“Radimo na brendiranju drenjine kao hrane i lijeka i trudićemo se da ona postane prepoznatljiv brend Nikšića i Crne Gore”, kazala je direktorica NVO “Dani drenjina”, Marija Vujović-Babić.

U ponedjeljak će se manifestacija nastavlja u Župi gdje će se osnovcima biti održan čas o značaju drenjine, a biće organizovano likovno i literarno takmičenje.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
Crna Gora će tražiti od Turske izručenje Radoja Živkovića i Zdravka Perunovića, bez obzira što se protiv njih pred turskim organima vode krivični postupci. Ta informacija potvrđena je za Portal RTCG od Ministarstva pravde. Živković i Perunović su u Turskoj uhapšeni zbog sumnje da su umiješani u ubistvo osumnjičenog vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića 8. septembra.
Osnovno tužilaštvo u Nikšiću pokrenulo je prekršajni postupak protiv sveštenika Srpske pravoslavne crkve Mijajla Backovića zato što je sjedio tokom intoniranja državne himne na svečanoj sjednici povodom Dana opštine Nikšić 18. septembra.