“Djeci za osmijeh”: Novogodišnji paketići za 2023 mališana

NVO “Izvor života”
 • Autor onogost.me
 • 27.12.2022. u 10:24
NVO "Izvor života" organizovala je osmu godinu zaredom akciju "Djeci za osmijeh" i obezbjedila novogodišnje paketiće za 2023 mališana.

Kako je kazala Konstantina Vojinović, pomoć u prikupljanju paketića pružili su im privrednici, a paketiće su dobili mališani u Nikšiću, Podgorici, Baru, Budvi, Kotoru, Pljevljima, Rožajama, Beranama, Žabljaku i Plužinama.

“Zahvaljujemo se svima na velikom srcu koje imaju za naše mališane. Posebnu zahvalnost dugujemo našim prijateljima iz Švajcarske koji su donirali sve paketiće za Rožaje i Pljevlja, kao i svake godine do sada”, kazala je Vojinović.

Paketići su namijenjeni i učenicima pojedinih prigradskih škola, kao i mališanima sa smetnjama u razvoju. Da bi akciju uspješno realizovali, pomoć su dobili i od centara za socijalni rad i najmlađih volontera.

“Nakon dočeka Nove godine, planiramo akciju ‘Božićna trpeza’ u toku koje ćemo najugroženim porodicama pripremiti božićni ručak. Akcija će, kao i prethodne godine, biti realizovana u nekoliko opština”, kazala je Vojinović.

Novu godinu će ispratiti, kako je kazala, bajkom za mališane, a u tome će im pomoći Djed Mraz.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci