DMEN 17. put kampovao u Komarnici

filedownload
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 09.07.2018. u 12:19

Članovi nevladine organizacije Društvo mladih ekologa organizovali su sedamnaesti uzastopni ljetnji kamp u selu Komarnica, na samom ulazu u kanjon Nevidio. Kamp je realizovan od 6. do 8. jula.

„Prilično loše vrijeme za ovaj period godine, sa nekoliko pljuskova i jakim vjetrom,  nije pokolebalo 14 učesnika našeg kampa da i ovog prvog julskog vikenda borave na izuzetnoj lokaciji, koja je iz godine u godinu sve sređenija i prilagođenija za boravak posjetilaca“, naveli su iz Društva.

Posebnu zaslugu za to, kako kažu, imaju članovi Parka prirode „Komarnica“ koji od prošle godine gazduju ovim prirodnim draguljem i koji su svojim aktivnostima doprinijeli da bude još ljepši.

„Takođe smo svjedoci da je, u odnosu na sedamnaestodošnji period posjete ovom lokalitetu, sve veći broj turista iz regiona i šire, koji ga posjećuju. Konstantno se uvećava i broj turista koji prolaze kroz kanjon. Očekujemo da će nas i tokom narednog boravka kanjon dočekati u još ljepšem izdanju, sa dužnom brigom svih onih koji ga obilaze“, zaključili su oni.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.