Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DMEN: Održan ljetnji kamp

bobatov_kuk
DMEN
  • Autor onogost.me
  • 04.07.2016. u 16:03

Članovi NVO „Društvo mladih ekologa Nikšić“ kampovali su u selu Komarnica na ulazu u kanjon Nevidio proteklog vikenda, što je im je 15. ljetnji kamp u nizu koji organizuju na toj lokaciji. 

Kako navode iz te NVO, kamp u Komarnici su iskoristili kao bazu da se u subotu, 2. jula, zajedno sa planinarima ispenju na Bobatov kuk (2522m),a dan kasnije i na Prutaš (2393m).

„ Poseban doživljaj prilikom uspona na Bobatov kuk je predstavljao susret sa divokozom-zaštitnim znakom i ukrasom NP Durmitor. Pored svih prirodnih ljepota, ono što nam je zapalo za oko  tokom planinarenja su dobro markirane staze, veliki broj planinara i ljubitelja prirode u samostalnim i organizovanim turama i za razliku od nekih ranijih godina ovaj put nijesmo primijetili da se otpad ostavlja u planini“, zaključili su članovi najstarije ekološke NVO iz Nikšića.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je juče predmet povodom nedavne izjave predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, da će “s onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima” - saznaju nezvanično “Vijesti”.
Od premijera Milojka Spajića i predstavnika više partija brojne reakcije na govor predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića. On je, kako prenose mediji, prilikom obilježavanja 166 godina od bitke na Grahovcu, kazao da će sa onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima.