Do kraja ljeta nova igrališta za mališane u Nikšiću

pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 24.01.2023. u 08:36
Nevladina organizacija (NVO) “Izvor života” najavila je da će do kraja ljeta, uz pomoć prijatelja iz dijaspore i društveno odgovornih kompanija iz Crne Gore, mališanima u Nikšiću pokloniti nova i rekonstruisati pojedina stara igrališta.

Kako je kazala Konstantina Vojinović, rekonstruisaće igralište kod Željezare dok će na Kapinom polju, ukoliko im Elektroprivreda ustupi dio zemljišta, napraviti novo. Preostala tri igrališta, prema njenim riječima, biće na onim lokalitetima koja odabere Opština.

O kojim lokacija je riječ još uvijek ne znaju jer, kako je Vojinović rekla, uprkos njihovom nastojanju još nijesu uspjeli da stupe u kontakt sa Sekretarijatom za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje.

“Ovo će biti jako lijepa priča za naše mališane i nadamo se da huligani, kao do sada, neće uništavati ono što je najljepše i najbolje za razvoj naših najmlađih. Zahvaljujemo se svi prijateljima koji će podržati ovaj projekat posebno dugogodišnjim prijateljima iz Njemačke”, poručila je Vojinović.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. A šta je sa dovođenjem izuzetno opasnih i krvoločnih pasa od strane pojedinih posjetilaca, bez zaštitne korpe i bez povodca uz svima poznatu frazu :”ne ujeda on”. Mislim da je to problem o kojem treba razmisliti na vrijeme!

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci