Dobrotvorna akcija za 150 socijalno ugroženih porodica iz Nikšića

Volonteri Crne Gore
 • Autor onogost.me
 • 11.01.2023. u 12:16
Fondacija Volonteri Crne Gore pokrenula je akciju prikupljanja hrane i garderobe za 150 socijalno ugroženih porodica iz Nikšića.

„Danas smo pokrenuli akciju prikupljanja pomoći u vidu hrane i garderobe za 150 socijalno ugroženih porodica iz Nikšića. Svjesni teške materijalne situacije, primarno nezaposlenih lica i korisnika materijalnih davanja, želimo da uz pomoć građana i društveno odgovornih kompanija budemo uz najugroženije sugrađane. Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da podrže akciju na način što će donirati hranu i garderobu, ili uplatiti sredstva na žiro račun Fondacije: 520-9194-41 sa naznakom – Donacija za dobrotvornu akciju VCG. Takođe, građani mogu donirati sredstva bez odlaska u banku pomoću sljedećeg linka: https://www.volontericrnegore.me/doniraj-pomozi”, izjavila je Marina Došen iz Fondacije Volonteri Crne Gore.

Došen ističe da se Volonteri Crne Gore od osnivanja bave aktivnim pružanjem pomoći i podrške najugroženijim kategorijama društva.

“Fondacija se od osnivanja bavi pružanjem pomoći najugroženijama. Vrijeme je dosta izazovno za organizaciju ovih aktivnosti, jer veliki broj građana živi u siromaštvu ili skromno, bez mogućnosti odvajanja sredstava za doniranje drugim licima. Ipak, građani svakodnevno doniraju i pružaju nam nadu da je solidarnost i u ovim okolnostima nešto što krasi crnogorsko društvo”, zaključila je Došen.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima, a u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima ima mjestimične poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).
  Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.