Doprinos Teletonu: Roditelji i mališani iz nikšićkih vrtića skupili oko 700 eura

vrtic
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 18.02.2017. u 08:33

Javna predškolska ustanova "Dragan Kovačević" učestvovala je proteklih dana u prikupljanju sredstava za liječenje djece oboljele od karcinoma i na taj način dala doprinos prvom crnogorskom Teletonu pod nazivom  "Podrži, pobijedi" u organizaciji fondacije "Budi human".

Kako za portal Onogošt ističe Jelena Marković, PR JPU “Dragan Kovačević” Nikšić, u svim vaspitnim jedinicama u gradu tokom akcije je prikupljeno oko 700 eura dobrovoljnih priloga.

„Tako je u vaspitnoj jedinici “Sunce” 14. februara održana prodajna izložba dječijih likovnih radova povodom Dana ljubavi,  a učestvovala su djeca svih vaspitnih grupa. Prilozi su bili dobrovoljni, a prodajna izložba je ujedno i organizovana u cilju prikupljanja pomoći za djecu koja se bore sa kancerom. Takođe poslat je i veliki broj SMS poruka“, kaže Marković.

Sakupljeni novac će biti uplaćen na žiro račun Fondacije.

Podjsetimo, na prvom crnogorskom Teletonu u srijedu veče prikupljeno je preko 376.000 eura.  

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Potpredsjednik opštine Nikšić Mitar Goranović učestvovao je na Reload konferenciji pod nazivom „Za bolje zajednice – saradnja lokalnih samouprava i nevladinih organizacija“, koju su UNDP i Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori organizovale u Podgorici.