Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić: Drašković fizički nasrnuo na Muratovića

Ilustracija
 • Autor Marija Goranović
 • 16.06.2024. u 14:00
Opštinski odbor (OO) DPS saopštio je da je sinoć direktor Sportskog centra Boško Drašković fizički nasrnuo na predsjednika OO DPS Nikšić i šefa Kluba odbornika Evropski tim za Nikšić Borisa Muratovića. Portal Onogošt je kontaktirao Draškovića povodom ovih optužbi i odgovor čekamo.

"Da je velika nervoza i histerija u redovima lokalne vlasti i njihovih direktora svjedoči i sinoćnji fizički napad na predsjednika OO DPS Nikšić i šefa Kluba odbornika Evropski tim za Nikšić Borisa Muratovića, od strane Boška Draškovića, direktora JP Sportski centar. Direktoru Draškoviću su zasmetala saopštenja nikšićkog DPS-a u kojima javnost obavještavamo o njegovom neznanju, neprofesionalizmu i nedostatku kapaciteta za obavljanje te funkcije. Nijesmo mi krivi, već isključivo direktor Drašković što ne zna da radi svoj posao, pa pokušava fizički da se obračuna sa onima koji ga kritikuju. Ali, zaboravlja Drašković da se mi ne bojimo ni njega niti bilo koga od njih, da nijesmo hakovani, niti operisani", piše u saopštenju nikšićkog DPS-a.

Navode da su lokalni vlastodršci prvo počeli sa prijavama zbog izgovorene ili napisane riječi, a sad bi, usljed profesionalnih nedostataka, da pokušaju da nas biju, pa prave zasjede po toaletima nikšićkih lokala.

To što je protekle noći uradio Drašković, kako kažu u DPS-u, samo su potvrda ispravnosti onoga što, na čelu sa  Muratovićem, rade i što će raditi.

"Drašković, možda, jeste profesionalac u boksu, ali je amater u bilo kom drugom poslu, pogotovo u vođenju jednog preduzeća. Za to treba imati kapaciteta, jer snaga klade valja, a um caruje. Zato poručujemo bokseru, da ako se uželio ringa, nek’ se tamo vrati, na nas svoje vještine neće vježbati, a o njegovim kapacitetima tek ćemo govoriti svakodnevno. Neka zna Drašković da ćemo i predsjednik Muratović i svi mi, počev od Kluba odbornika, pa dalje, kao i uvijek, gradom šetati bez ikakvog obezbjeđenja ili pratnje BIL lica, što nije strano funkcionerima iz lokalne vlasti, a Nikšić nije veliki, pa nas može potražiti.

Zaključno, primitivcu Draškoviću nek’ bude jasno da će kritike i razotkrivanja morati trpjeti, sve dok snage ne smogne da napušti fotelju, jer izgleda po difoltu snage imaju da se tuku, nasrću, vrijeđaju, al’ da fotelju napuste, nemaju. Tu se tresu k’o promrzli mačići", zaključuje se u saopštenju nikšićkog DPS-a.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
  Nakon gotovo četiri godine flota Avio-helikopterske jedinice MUP-a je operativna za pružanje podrške svim resorima, a tokom ljeta posebno u oblasti bezbjednosti saobraćaja i zaštite i spasavanja, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.