Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Draganić osuđen na tri mjeseca zbog prijetnji direktorici TV Vijesti Marijani Bojanić

11391745_10205420124877296_6679112588315060616_n
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 01.12.2015. u 08:33

Nikšićanin Mirko Draganić (24) osuđen je juče na tri mjeseca zatvora zbog ugrožavanja sigurnost novinarke i direktorice TV Vijesti, Marijane Bojanić, pišu Vijesti.

Njemu je juče u nikšićkom Osnovnom sudu presudu izrekla sutkinja Vesna Kovačević.

Draganić je uhapšen 21. okotobra, pod optužbom da je novinarki na društvenoj mreži Fejsbuk napisao da će je linčovati, prevaspitati, a i pominjao je njenu djecu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Od premijera Milojka Spajića i predstavnika više partija brojne reakcije na govor predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića. On je, kako prenose mediji, prilikom obilježavanja 166 godina od bitke na Grahovcu, kazao da će sa onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima.
Za Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) bi bolje bilo da se zove 'Princeze na zrnu graška', jer kako drugačije okarakterisati ekipu koja svakodnevno iznosi neistinite konstrukcije, zaboravlja šta su oni napravili od Nikšića, a onda kada sretnu bilo kog funkcionera lokalne vlasti pokušavaju da objasne kako niko od njih pojedinačno nema veze sa onim što njihov odbor saopštava i bivaju uvrijeđeni ako ih neko mrko pogleda ili im onako kako zaslužuju kaže da ne govore istinu, pa opet đuture kao odbor rone suze u saopštenjima.