Draganić osuđen na tri mjeseca zbog prijetnji direktorici TV Vijesti Marijani Bojanić

11391745_10205420124877296_6679112588315060616_n
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 01.12.2015. u 08:33

Nikšićanin Mirko Draganić (24) osuđen je juče na tri mjeseca zatvora zbog ugrožavanja sigurnost novinarke i direktorice TV Vijesti, Marijane Bojanić, pišu Vijesti.

Njemu je juče u nikšićkom Osnovnom sudu presudu izrekla sutkinja Vesna Kovačević.

Draganić je uhapšen 21. okotobra, pod optužbom da je novinarki na društvenoj mreži Fejsbuk napisao da će je linčovati, prevaspitati, a i pominjao je njenu djecu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Agencija za sprječavanje korupcije saopštila je za TVCG da je u toku postupak kontrole izvještaja o imovini doskorašnjeg direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića. Navode i da kontrolišu imovinu bivšeg funkcionera ANB-a Zorana Lazovića.
Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.