Dvije osobe teško povrijeđene u udesu na Hercegovačkom putu

nasa_ilustracija_-_koristiti
  • Autor onogost.me
  • 09.11.2015. u 09:06

U udesu koji se sinoć oko ponoći desio na Herecegovačkom putu teško su povrijeđeni Nikšićani Mitar Todorović (18) i Milena Vojvodić (18), dok su sa lakše povrede zadobili Anđela Buturović (18), Marko Knežević (18) i Ramo Kahrović (18).

“Todorović sa  prelomom obje butne kosti  i potersom mozga i Vojvodić sa perlomom butne kosti i karlice prevezeni su u Klinički Centar u Podgorici”, kazao je za portal Onogošt direktor Opšte bolnice, Ilija Ašanin.

Buturović, Knežević i Kahrović su zadržani u Opštoj bolnici u Nikšiću. 

Oni su iz za sada neutvrđenih razloga, vozeći se u automobilu marke BMW, sletjeli sa puta i udarili u stub ulične rasvjete. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) uhapšeno je još nekoliko službenika Uprave prihoda i carina (UPC), zbog sumnje da su umiješani u krađu zaplijenjenih cigareta koje je trebalo da budu uništene, saopšteno je iz Tužilaštva.
Prije pola godine uprava nikšićkog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ podnijela je krivičnu prijavu protiv bivšeg direktora te firme Velizara Vojinovića, a ovih dana zatražiće od Vrhovnog državnog tužilaštva odgovor da li je formiran predmet po prijavi i ukoliko jeste u kojoj je fazi.