Dvije osobe teško povrijeđene u udesu na Hercegovačkom putu

nasa_ilustracija_-_koristiti
  • Autor onogost.me
  • 09.11.2015. u 09:06

U udesu koji se sinoć oko ponoći desio na Herecegovačkom putu teško su povrijeđeni Nikšićani Mitar Todorović (18) i Milena Vojvodić (18), dok su sa lakše povrede zadobili Anđela Buturović (18), Marko Knežević (18) i Ramo Kahrović (18).

“Todorović sa  prelomom obje butne kosti  i potersom mozga i Vojvodić sa perlomom butne kosti i karlice prevezeni su u Klinički Centar u Podgorici”, kazao je za portal Onogošt direktor Opšte bolnice, Ilija Ašanin.

Buturović, Knežević i Kahrović su zadržani u Opštoj bolnici u Nikšiću. 

Oni su iz za sada neutvrđenih razloga, vozeći se u automobilu marke BMW, sletjeli sa puta i udarili u stub ulične rasvjete. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Narednih dana očekuje nas lijepo vrijeme uz temperaturu do 25 stepeni, kazao je meteorolog Branko Micev. Od subote i nedjelje najavio je postepeno zahlađenje, a u ponedjeljak, utorak i srijedu, kako je kazao, imaćemo zimske scene na teritoriji Crne Gore.
Gotovo svakodnevno se na crnogorskim putevima nađu vozači u alkoholisanom stanju, a policija ih nerijetko zaustavi sa preko tri promila, u fazi prepitosti, kada je neophodna brza medicinska reakcija. Psihijatrica podgoričkog Centra za mentalno zdravlje, specijalista doktor medicine Anđa Bulajić Vuković, za Portal RTCG ističe da je stanje svijesti u tim situacijama ozbiljno narušeno, motorika siromašna, te da je nakon oporavka karakteristična potpuna amnezija za period pijanstva.