Ekološkim i spotskim aktivnostima završen projekat „Ekologija u vrtiću“

31326913_2434546969904423_5759976225439219712_n
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 28.04.2018. u 06:19

U vaspitnoj jedinici „Pčelica“ završen je mjesečni projekat "Ekologija u vrtiću".

Tim povodom organizovane su brojne aktivnosti van vrtića poput posjete botaničkoj bašti “Artos”, ekološkom parku „Blace“, Bedemu, kao i gradskom parku gdje su djeca nosila ekološke flajere i ostavljala poruke na prikladnim mjestima. U saradnji sa trenerima školice sporta “Fokus” organizovane su i fizičke aktivnosti.

„U vrtiću smo, takođe, organizovali brojne aktivnosti. Edukativnom prezentacijom našeg tima medicinskih sestara obilježen je Dan zdravlja, kao i fizičkim aktivnostima u saradnji sa trenerima školice sporta. Djeca su gledala predstavu „Maša i medo čuvaju prirodu“, u saradnji sa dramskim udruženjem „Istok“. Vrtić je posjetio predstavnik NVO „Ozon“, koji je djecu upoznao sa pojmovima o ekologiji, sa akcentom na reciklažu. U saradnji sa roditeljima, djecom i našim timom, organizovana je akcija uređenja dvorišta. Zasađeno je ukrasno cvijeće, povrće. Napravljena je staza za autiće“, kazali su iz „Pčelice“.

U vrtiću je organizovana prezentacija svih aktivnosti, u vidu izložbe fotografija i radova, kao i postavka predmeta od reciklažnog materijala, koje su djeca pravila sa roditeljima.

„Dječjim recitacijama i pjesmama na temu ekologije završili smo ovaj projekat. Vaspitni tim „Pčelice“ se ovom prilikom zahvaljuje roditeljima, nevladinom sektoru, koji su kroz svoje učešće doprinijeli uspješnijoj realizaciji projekta“, dodali su oni.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati više djelova naše opštine.
Profesionalno i odgovorno novinarstvo je javni interes i jedini cilj Ministarstva kulture i medija (MKM) je da se dođe do zakonskih rješenja kojima će se to postići i ispuniti međunorodne preuzete obaveze u oblastima slobode i izražavanja. To je poručeno na okruglim stolovima povodom predstavljanja nacrta seta medijskih zakona.