Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

EPCG: Bez struje sjutra djelovi grada i prigradskih naselja

dsc_0007_0_0
EPCG
  • Autor onogost.me
  • 16.12.2015. u 15:24

Zbog radova u trafostanici 35/10 kV KLIČEVO, u četvrtak  17.decembra bez napajanja električnom energijom ostaće domaćinstva i objekti u više gradskih ulica i prigradskih naselja. 

U vremenu od 10 do 11 časova bez napajanja električnom energijomostaće ulica Vučedolska, ulica Ivana Milutinovića i dio trga Save Kovačevića.

Mrkošnica ,Mušovina ,dio ulice Stojana Kovačevića, dio ulice Vuka Mićunovića ,DOO Bast plastik bez struje biće u vremenu od 10.30 do 11.30 časova.

VOLI, zgrade IBON, Autobuska stanica ,MEX, Nikšićko Pozorište, zgrada Jovana, zgrada Papović i Željeznička stanica u vremenu od 11 do 11.45 časova.

Dio naselja Kličevo u vremenu od 11 do 12.30 časova.

Od 12 do 15 časova bez struje ostaće Skladište MONTEX, OKOV,dio naselja pod Trebjesom, dio Mrkošnice, Dekor-Iva, HDL Laković, Stara Varoš, ulica Josipa Sladea, ulica Novaka Ramova, ulica Karađorđeva, ulica Vardarska, dio ulice Vuka Mićunovića, dio Njegoševe i dio trga Slobode.

 Zbog radova na mreži, u četvrtak 17.decembra, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće područja Gornjeg Polja, Miločana, dijela Brezovika, Šuma, Srijeda, Vrzipovog dola, Čelina, Zavraca.

Zbog radova na dalekovodu, u četvrtak 17.decembra, u terminu od 11 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Straševine, Vrtca, Široke ulice, Broćanca i Riđana kao i potrošači MI Goranović, auto servis Sava i pekara Uniprom.

Zbog radova na dalekovodu, u četvrtak 17.decembra, u terminu od 10 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Laza i Dragovoljića.

Kako navode u EPCG, Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. 

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Od premijera Milojka Spajića i predstavnika više partija brojne reakcije na govor predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića. On je, kako prenose mediji, prilikom obilježavanja 166 godina od bitke na Grahovcu, kazao da će sa onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima.
Za Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) bi bolje bilo da se zove 'Princeze na zrnu graška', jer kako drugačije okarakterisati ekipu koja svakodnevno iznosi neistinite konstrukcije, zaboravlja šta su oni napravili od Nikšića, a onda kada sretnu bilo kog funkcionera lokalne vlasti pokušavaju da objasne kako niko od njih pojedinačno nema veze sa onim što njihov odbor saopštava i bivaju uvrijeđeni ako ih neko mrko pogleda ili im onako kako zaslužuju kaže da ne govore istinu, pa opet đuture kao odbor rone suze u saopštenjima.