EPCG: Dežurni broj telefona za vrijeme praznika 040 213 926

dsc_0007_0
EPCG
  • Autor onogost.me
  • 31.12.2015. u 09:00

Tokom praznika nisu predviđena planska isključenja električne energije, a u slučaju vanrednih okolnosti biće angažovane dodatne ekipe, saopštili su iz EPCG.

Eventualni prekid napajanja i kvar na distributivnoj mreži, za vrijeme praznika, građani Nikšića mogu prijaviti na dežurni broj telefona 040 213 926

Za vrijeme predstojećih praznika naplatni punktovi EPCG radiće 4. i 5.januara 2016.godine u redovnom radnom vremenu. Potrošačima će za vrijeme praznika, do 11.januara, na raspolaganju biti govorni automat Call Centra EPCG na broju 19100.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

U Crnoj Gori ne postoji tačan podatak o tome koliko se djece rađa prijevremeno, ali procjene kažu da je to između šest i osam procenata, saopštila je dr Danojla Dakić iz Centra za neonatologiju u emisiji "Link". U svijetu su, kako navodi, podaci veoma raznoliki, u Americi je procenat prijevremeno rođene djece porastao već na 10 do 11 odsto, u raznim evropskim zemljama, taj procenat je nešto niži, u Engleskoj je pet, u Francuskoj osam odsto.
Za jedanaesti ciklus Programa stručnog osposobljavanja do danas se prijavilo 2.538 korisnika. Poslodavci su ove godine oglasili 16.569 radnih mjesta, saopštilo je Ministarstvo prosvjete.