Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

EPCG: Prekidi napajanja u skoro čitavom gradu

dsc_3111
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 09.12.2015. u 19:18

Zbog radova u trafostanici 35/10kV, u četvrtak, 10. decembra, u terminu od 10 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom će ostati  bolnica Nikšić, mlin Nikšić, naselje Rudo Polje, OŠ Mileva Lajović, ul.Milice Vučinić, Gimnazija, Školski Centar, ul.VI Crnogorske, a u vremenu od 12 do 14 časova Koni, ICM i potrošači u Ozrinićima, Lukovu, Gvozdenicama, zgradama Joković.

Zbog radova u trafostanici 35/10kV Kličevo, u četvrtak, 10. decembra, u terminu od 10 do 11 sati, bez napajanja će biti d.o.o. Neckom, od 10 do 11.30sati -„Metalac“, Klanica, Kočani, Auto baza od 11 do 12 časova, Straševina ,Broćanac, Štedim i Vitalac od 11 do 12.30 časova i Kličevo, Mušovina i Bogetići od 12 do 15 časova.

Zbog radova na mreži, u četvrtak, 10. decembra, u terminu od 8 do 16 sati, povremeno će biti isljučivane trafostanice koje napajaju potrošače u ulicama VI Crnogorske, Nikole Tesle, Alekse Backovića, Serdara Šćepana, Narodne omladine, Jola Piletića,  Dragova Luka, Oštrovac,  Brezovik, Vidov potok, Vidrovan i Ozrinići.

Kako navode iz EPCG, navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. 

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
Nikšićka policija je Osnovnom državnom tužilaštvu podnijela krivičnu prijavu protiv Lj.K. (47) zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo prevara u osiguranju.