EPCG: Prekidi napajanja u skoro čitavom gradu

dsc_3111
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 09.12.2015. u 19:18

Zbog radova u trafostanici 35/10kV, u četvrtak, 10. decembra, u terminu od 10 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom će ostati  bolnica Nikšić, mlin Nikšić, naselje Rudo Polje, OŠ Mileva Lajović, ul.Milice Vučinić, Gimnazija, Školski Centar, ul.VI Crnogorske, a u vremenu od 12 do 14 časova Koni, ICM i potrošači u Ozrinićima, Lukovu, Gvozdenicama, zgradama Joković.

Zbog radova u trafostanici 35/10kV Kličevo, u četvrtak, 10. decembra, u terminu od 10 do 11 sati, bez napajanja će biti d.o.o. Neckom, od 10 do 11.30sati -„Metalac“, Klanica, Kočani, Auto baza od 11 do 12 časova, Straševina ,Broćanac, Štedim i Vitalac od 11 do 12.30 časova i Kličevo, Mušovina i Bogetići od 12 do 15 časova.

Zbog radova na mreži, u četvrtak, 10. decembra, u terminu od 8 do 16 sati, povremeno će biti isljučivane trafostanice koje napajaju potrošače u ulicama VI Crnogorske, Nikole Tesle, Alekse Backovića, Serdara Šćepana, Narodne omladine, Jola Piletića,  Dragova Luka, Oštrovac,  Brezovik, Vidov potok, Vidrovan i Ozrinići.

Kako navode iz EPCG, navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. 

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Pad temperature, uz povremenu kišu i pljuskove, očekuje se od večeras u Crnoj Gori. U višim planinskim predjelima na sjeveru, kiša će kratkokrajno preći u susnježicu i snijeg.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.