EPCG: Sjutra prekidi u napajanju u desetak gradskih ulica

dsc_0007_0
EPCG
  • Autor onogost.me
  • 06.12.2015. u 22:40

Zbog radova na mreži, sjutra će u terminu od 8h do 16h , bez napajanja električnom energijiom u trajanju od po 20 minuta ostajati domaćinstva u desetak gradskih ulica.

Bez napajanja električnom energijom ostajaće Bulevar 13.jula, Ulica Vuka Mićunovića, Ulica 29.Novembra, Ulica II Dalmatinska, zgrada Drvoimpexa, Ulica Baja Pivljanina, Ulice Njegoševa, Vardarska, Peka Pavlovića, Karađorđeva, Gradska mahala i Novaka Ramova. 

Kako navode iz EPCG, navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Agencija za sprječavanje korupcije saopštila je za TVCG da je u toku postupak kontrole izvještaja o imovini doskorašnjeg direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića. Navode i da kontrolišu imovinu bivšeg funkcionera ANB-a Zorana Lazovića.
Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.