Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Fap mašina sakupila skoro 2.200 eura za obezbjeđivanje paketa hrane

Fap mašina
 • Autor onogost.me
 • 07.01.2024. u 11:09
Navijači fudbalskog tima "Čelik" iz Nikšića, Fap mašina, i ove godine su organizovali humanitarnu akciju u vidu prikupljanja novčanih sredstava za obezbjeđivanje paketa hrane sa osnovnim životnim namirnicama i paketima higijene.

"Prethodne godine smo obezbijedili preko 170 novogodišnjih paketića za djecu iz socijalno ugroženih porodica. Ove godine smo bili još bolji i sakupili duplo više novca (2.169 eura), i obezebijedili socijalnu pomoć u vidu paketa hrane i higijene za 31 porodicu iz našeg grada, koje su u stanju socijalne potrebe", naveli se navijači ističući da se nadaju da će akcija postati tradicionalna.

Nabavku i pakovanje humanitarnih paketa realizovali su dan ranije, dok su distribuciju pomoći sproveli 6. januara u nadi da će uljepšati praznike onima koji ih tog dana rado dočekaju.

"Ovu akciju, kao i prethodne godine, realizovali smo u koordinaciji sa Opštinskom organizacijom Crvenog krsta Nikšić", istakle su navijači.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Na jugu sjutra vruće do 40 stepeni. UV indeks vrlo visok, između 8 i 9 UV-jedinica. U subotu na sjeveru od sredine dana i uveče kiša ili pljusak s grmljavinom, temperatura u padu.
  Bivšem direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću ukinut je istražni pritvor.