Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Fap mašina u još jednoj humanitarnoj akciji

Fap mašina/Facebook
 • Autor onogost.me
 • 19.12.2023. u 08:09
Tokom prošlogodišnje praznične humanitarne akcije obradovali su 170 mališana. Želeći da uspostave tradiciju darivanja, navijači FK Čelik – Fap mašina ove godine će, u saradnji sa Crvenim krstom, organizovati humanitarnu akciju i obradovati starije sugrađane.

“Praznici su dani u godini u kojima ljudi treba da su veseli, nasmijani, dani u kojima se okuplja porodica, društvo. Nažalost, ima onih koji zbog lošijeg materijalnog stanja nijesu u takvoj mogućnosti. Međutim, Nikšić je oduvijek bio grad prepun humanih ljudi, koji su uvijek bili spremni da pomognu svojim sugrađanima, kojima je pomoć potrebna”, naveli su navijači.

Pozivaju sve one koji su raspoloženi i koji su u mogućnosti, da svojom donacijom podrže ovu akciju, “da još jednom uradimo pravu stvar, da još jednom koračamo ponosno”.

Za sve ostale informacije o akciji i o načinu na koji se može donirati, možete pozvati brojeve telefona 068 418 782 i 069 655 477. Broj žiro računa na koji se mogu vršiti uplate 520-9206-05.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić uručio je danas u Skupštini Crne Gore, Shodno Zakonu o državnim nagradama, Trinaestojulsku nagradu dobitnicima za 2024. godinu.
  Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija će, nakon dobijanja potvrde i releventnih informacija, privremeno obustaviti priznavanje fakultetskih diploma stečenih na fakultetima u Bosni i Hercegovini koji su obuhvaćeni istragama tamošnjih nadležnih organa, a do okončanja postupaka, u cilju zaštite javnog interesa Vlade Crne Gore. To je jedan od zaključaka Vlade usvojen na predlog Ministarstva.
  Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović posjetila je Osnovnu školu ,,Rade Perović” u Velimlju, nakon što je nevrijeme pričinilo štetu na objektu.