Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Foto-konkurs TO Nikšić povodom Dana zaljubljenih

TO Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 02.02.2024. u 07:58
Turistička organizacija (TO) Nikšić, u susret Danu zaljubljenih, u okviru akcije "Nikšić, gdje ljubav počinje" organizuje foto- konkurs.

“Neophodno je da parovi svoje fotografije, sa nekog od turističkih lokaliteta iz našeg grada, dostave na e-mail adresu [email protected] ili putem društvenih mreža: facebook - Turistička organizacija Nikšić i instagram - @visitniksic”, saopštili su oni.

Iz TO su kazali da su nagrade noćenje sa doručkom za dvoje u hotelu “Sokoline”, večera za dvoje u hotelu Vukov most i poklon paket pića Vinarije “Dabović”.

Konkurs traje do 12. februara kada će komisija odabrati tri najljepše fotografije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Saobraćaj se u Crnoj Gori danas obavlja po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Zbog izrazito visokih dnevnih temperatura preporuka vozačima da za duža putovanja koriste rane jutarnje sate ili kasne poslijepodnevne.
  Zakon o upravljanju otpadom predstavlja prekretnicu za Crnu Goru jer postavlja temelje za smanjenje otpada, zaštitu prirodnih resursa, i povećanje ekološke svijesti među građanima kroz mjere kontrole, kazao je u razgovoru za Portal RTCG ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović.