FOTO: Možda je u žurbi, al’ nije na mjestu

plavi_naslovna
Čitalac portala Onogošt
  • Autor onogost.me
  • 11.10.2016. u 06:05

Poštovanje propisa o parkiranju za neke vozače u našem gradu predstavlja priliku za improvizaciju, naročito ako su u žurbi.

To je potvrdila i kamera našeg čitaoca koji je juče u različitim ulicama uslikao dva nepropisno parkirana automobila.

Vlasnik jednog od njih parkirao je svoj auto na pješačkom prelazu u Karađorđevoj ulici, a ”uspio” je i da zauzme dio trotoara.

Nešto dalje, u Ulici serdara Šćepana, drugi ”užurbani” vozač zaustavio je automobil na zelenoj površini, a vozilo jednim dijelom zauzima prostor koji je predviđen i jasno označen za vozila osoba sa invaliditetom.

U žurbi ili ne, pojedinci za volanom bi morali da misle i o drugim učesnicima u saobraćaju, ali i da brinu o kaznama za nepropisno parkiranje.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
Crna Gora će tražiti od Turske izručenje Radoja Živkovića i Zdravka Perunovića, bez obzira što se protiv njih pred turskim organima vode krivični postupci. Ta informacija potvrđena je za Portal RTCG od Ministarstva pravde. Živković i Perunović su u Turskoj uhapšeni zbog sumnje da su umiješani u ubistvo osumnjičenog vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića 8. septembra.
Osnovno tužilaštvo u Nikšiću pokrenulo je prekršajni postupak protiv sveštenika Srpske pravoslavne crkve Mijajla Backovića zato što je sjedio tokom intoniranja državne himne na svečanoj sjednici povodom Dana opštine Nikšić 18. septembra.