FOTO: Novi mobilijar na Trgu

trg1
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 21.03.2017. u 07:09

Trg Slobode polako ulazi u posljednju fazu rekonstrukcije. 

Ovih dana u toku je rekonstrukcija trotoara, a juče je počelo i postavljanje mobilijara.

Na rekonstruisanom Trgu naći će se 20 novih klupa, 10 kanti za otpatke i dvije info table.

Nedavno je, zahvaljujući donaciji Kine od 150.000 eura, započeta i rekonstrukcija trotoara oko Trga i već je odrađeno pola posla.

U prvoj fazi rekonstrukcije, sa kojom se krenulo početkom jula prošle godine, odrađena je kompletna rekonstrukcija infrastrukture, izgrađena atmosferska i fekalna kanalizacija i vodovod, kao i sve elektro instalacije, a potom je i betoniran kompletan Trg. Takođe, postavljene su i sadnice drveća i ukrasnog zelenila.

U posljednjoj fazi, koja bi trebalo da uslijedi uskoro, Trg će biti popločan autohtonim ukrasnim nikšićkim kamenom, pločama debljine 10 cm.

Vrijednost kompletnog projekta iznosi oko 1,5 miliona eura. 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U sklopu kontinuiranih i koordinisanih aktivnosti koje sprovode Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB), a u okviru svojih zakonskih ovlašćenja preduzete su mjere i radnje u cilju uskraćivanja boravka i zabrane ulaska za 28 stranih državljana.
Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da je Crna Gora evropski rekorder u zaplijeni cigareta. On je to danas kazao u prostorijama privatne firme "M Construction" gdje je spaljeno 3.048 paketa cigareta zaplijenjenih u Luci Bar.