Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

FOTO: Oprez vozači, džakovi sa zemljom na magistrali Nikšić – Vilusi!

16395943_1407208666017813_362681037_n
Čitalac portala Onogošt
  • Autor onogost.me
  • 28.01.2017. u 20:23

Čitalac portala Onogošt poslao je našoj redakciji fotografiju koju je zabilježio večeras na magistrali prema Vilusima, kod skretanja za Velimlje, a na kojoj se vidi veća količina zemlje na putu. 

Kaže da je  zahvaljujući upozorenjima vozača koji su dolazili iz suprotnog smjera na vrijeme usporio, a kada je došao do spornog mjesta izašao je i sam se uvjerio da se na putu nalazi gomila zemlje prosuta iz crnih džakova.

„Dok sam provjeravao šta je, jedno vozilo je umalo izbjeglo gomilu zemlje koja je poprilično prepriječila traku. Apel nadležnim da hitno reaguju jer bi moglo biti opasno za vozače. Ja nijesam mogao zbog mrklog mraka ništa da uradim jer se tuda brzo vozi“, kaže on. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Elektronski upis djece u javne i privatne predškolske ustanove za školsku 2024/25. godinu počinje danas i trajaće do 15. juna 2024, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).
U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedem, a potom i eko- parka Blace.