Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

(FOTO) Otvoren bazar na Trgu slobode

Nela Hodžić
 • Autor onogost.me
 • 20.12.2023. u 14:36
Novogodišnji i božićni bazar, koji organizuju lokalna Turistička organizacija (TO) i Opština Nikšić, otvoren je danas na Trgu slobode.

Otvarajući bazar, predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević, kazao je da je pristiglo dosta prijava, a da je komisija odabrala njih 10, koji su dobili besplatno na korišćenje drvene kućice.

„Komisija nije imala nimalo lak posao, a kapaciteti su u tom smislu ograničeni, tako da smo odlučili da naredne godine te kapacitete proširimo“, kazao je Kovačević.

Nikšićanin Stefan Mijajlović, ispred lokala „Greenwood“, i ove godine je jedan od izlagača.

„Štand lokala „Greenwood“ nudi proizvode kao što su rakija, pivo, kuvano vino. Takođe, nadam se da će to biti upriličeno nekim muzičkim repertoarom. S obzirom na tendenciju rasta ljudi koji posjećuju ovaj bazar, nadam se da će iz godine u godinu biti više posjetilaca“, kazao je Mijajlović.

Prirodne kreme, serumi, šamponi, čajevi dio su ponude Nikšićanke Vesne Vuković. Proizvodnjom prirodne kozmetike bavi se preko deset godina i bazar vidi kao dobru priliku da predstavi svoje proizvode.

Zadovoljna je, kaže, posjeom i interesovanjem kupaca.

Osim izlagača u kućicama, štandove su imali i JPU "Dragan Kovačević", Dom za stare, Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom i nevladina organizacija "Mozaik".

Bazar će biti otvoren do 20. januara, a tokom narednih sedam dana biće upriličen bogat zabavno-muzički program.

Već sjutra, od 18 časova, očekuje nas nastup trio benda “Sancho Pansa”.

Dan kasnije, u petak, tačno u podne, počeće žurka za najmlađe, a od 18 časova muziku pušta Ljubo.

U subotu, 23. decembra, od 18 časova, je veče pod nazivom “Plešimo zajedno”.

Nedjelja je rezervisana za koncert učenika osnovnih škola koji počinje u 11 časova, dok je istog dana u 18 časova koncert “Remake benda”.

U ponedeljak, 25. decembra u 18 časova je zakazan koncert Ivana Ivanovića, a dok je utorak, 26. decembar, rezervisan za nastup DJ Tiffany koja će puštati muziku od 18 časova.

 

Nela Hodžić

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Registrovan je jači zemljotres, sa epicentrom 22 kilometra jugozapadno od Medove (Albanija), saopšteno je Sektora za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.