FOTO: Ovo su neki od kvartova u Nikšiću koji godinama čekaju uređenje

Čitaoci portala Onogošt, onogošt.me
  • Autor onogost.me
  • 23.01.2019. u 07:32

Čitaoci našeg portala više puta u prethodnom periodu pisali su nam povodom neuređenih kvartova u centru grada.

Zbog toga smo napravili foto-reportažu djelova centra koji već decenijama čekaju uređenje.

Obišli smo kvartove u Ulici pete proleterske brigade, Ulici Josipa Sladea, Novice Cerovića, Karađorđevoj, Ulici narodnih heroja, Manastirskoj, Novaka Ramova i Jovana Cvijića.

Sve ih uglavnom karakteriše manjak ili nepostojanje parking prostora, fasade na zgradama su oštećene ili zapuštene, prostori oko zgrada blatnjavi i neasfaltirani, bez pratećeg mobilijara i osvjetljenja, pa se stanari u kišnom periodu susreću sa velikim problemima, jer gotovo da ne mogu da dođu do svojih zgrada i kuća.

Ništa drugačije nije ni kada smo se malo udaljili od glavnih ulica.

Tako su nam čitaoci, vidjevši  jučerašnji tekst o problemu dvorišta u Vučedolskoj i Ulici Ivana Milutinovića, poslali nekoliko fotografija iz Stare Varoši i Rastoka, uz apel da nadležni organi nešto urade ovim povodom.

 „Ja sam jednom pisao nadležnima u Opštini ali nijesam dobio nikakav odgovor. Usljed kiša, a i ovog snijega prosto je nemoguće prići zgradama“, kazao nam je stanar vojnih zgrada u Rastocima.

Isti problem je i u Staroj Varoši.

„Nemoguće je prići do zgrada, tu je i vrtić. Do njega je tek nemoguće doći“, ističe čitalac.

Portal Onogošt se zbog ovih zahtjeva obratio nadležnima, i uskoro očekujemo odgovor.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zavod za hirometeorologiju i seizmologiju (ZHMS) izdao je upozorenje povodom loših vremenskih prilika tokom ponedjeljka i utorka. Upozoravaju na obilne kiše, jak olujni južni vjetar, a moguće su bujične urbane poplave, kao i smetnje u saobraćaju, telekomunkacijama i distribuciji električne energije.
Meteorolog Branko Micev navodi da nas naredne sedmice očekuju promjenljive vremenske prilike uz skoro svakodnevnu kišu na jugu i u centralnim predjelima.