FOTO: Policija predstavila građanima svoju opremu

41991872_269145717054029_8997689346744123392_n
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 17.09.2018. u 11:03

Povodom  2. oktobra, Dana unutrašnjih poslova, Nikšićani su danas imali priliku da se na glavnom gradskom trgu upoznaju sa opremom koju službenici policije koriste u svom radu.

Darko Mađarić, komandir stanice policije CB Nikšić, ističe da je događaj  organizovan  u saradnji sa drugim organizacionim cjelinama uprave policije, specijalnom antirterorističkom jedinicom, posebnom jedinicom policije i graničnom policijom. 

“Sprovodimo aktivnosti izlaganja naoružanja, opreme i materijalno tehničkih sredstava koje policijski službenici koriste u svakodnevnom obavljanju poslova i zadataka. Cilj je da građani Nikšića ostvare neposredan uvid u naoružanje, opremu, materijalno-tehnička sredstva, postave policijskim službenicima pitanja oko svega toga što je izloženo, oko svih pitanja koja ih zanimaju i na njih će dobiti adekvatan odgovor”, kazao je Mađarić ističući zadovoljstvo što je događaj izazvao veliku pažnju i interesovanje građana. 

“Ovo će biti praksa i u ostalim gradovima, kao i u narednim godinama povodom obilježavanja 2. oktobra, Dana unutrašnjih poslova, da se približimo građanima u daljoj saradnji”, zaključio je on. 

Na trgu se danas mogao vidjeti arenala naoružanaj koji su predstavili pripadnici Specijalne antiteroritičje jedinice, zatim oprema za graničnu i saobraćajnu policiju,  službeni psi,konjička policija i kriminalistička tehnika. 

Događaj ovog tipa prvi put se organizuje u Nikšiću na trgu Slobode, a tradiscionalno će 2. oktobra biti upriličen Dan otvorenih vrata i u prostorijama nikšićkog Centra bezbjednosti.  

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nevladina organizacija “Sinergija novih krila“ na nikšićkom Trgu slobode organizovala je muzički program u sklopu humanitarne akcije „Svi po malo“ za izgradnju prvog centra za epilepsiju u Crnoj Gori.