Glasajte za najbolju fotografiju istorijskih spomenika Nikšića

12395551_10208560433794473_737542174_n
  • Autor onogost.me
  • 22.12.2015. u 10:14

Omladinski klub Nikšić organizuje Facebook glasanje za treće mjesto na foto-konkursu “Istorijski spomenici Nikšića kroz objektiv mladih”.

Stručni žiri će odrediti prva dva najbolja autora fotografija, dok će treće mjesto odabrati korisnici Facebooka.

Potrebno je “lajkovati” zvaničnu stranicu Omladinski klub Nikšić i fotografiju sa konkursa.

Kako navode iz Omladinskog kluba, fotografija sa najviše “lajkova” dobiće specijalnu nagradu Facebook žirija. Glasanje traje do 25. decembra do 23.23 sati.

Izložba svih fotografija koje su ušle u uži krug i dodjela nagrada biće organizovana  nakon tribine sa istoimenom temom 26. decembra u 17.30 sati u Gradskoj kući.  

Foto-konkurs “Istorijski spomenici Nikšića kroz objektiv mladih” , Omladinski klub Nikšić realizuje uz podršku Opštine Nikšić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U prvih sedam mjeseci ove godine osobe sa invaliditetom podnosile su Zaštitniku pritužbe u vezi sa diskriminacijom prilikom zapošljavanja, pa je u izvještajnom periodu bilo šest predmeta u ovoj oblasti, od čega je u tri predmeta utvrđena diskriminacija po osnovu invaliditeta i date su preporuke saopšteno je iz Institucije Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore.
Sindikat doktora medicine tvrdi da su plate ljekarima definisane Granskim kolektivnim ugovorom (GKU) koji je potpisan u ponedjeljak znatno niže od onih koje su definisane Zakonom o zaradama u javnom sektoru. Optužili su predstavnike reprezentativnih sindikata da se zalažu sa smanjenje zarada doktorima.